ŽAC-JELOVEČKI-95 d.o.o. - Krušec
MENU
O NAMA
KRUH
CIJENIK
PECIVA
TJESTENINA
SLASTICE
OSTALI PROIZVODI
USLUGE PO NARUDŽBI
DISTRIBUCIJA
PRODAJNA MJESTA
ZANIMLJIVOST
 RSS - Favorites

Dobar tek!


ZA VELEPRODAJNE CIJENE NAZOVITE TEL: 01/2042-357, MOB:091/2087-876 ILI NA MAIL: info@krusec.hr
PRODAJNA MJESTADUBEC
Sve proizvode iz asortimana možete pronaći na našim kioscima. Posjetite naš kiosk na okretištu tramvaja u Dubcu.

DISTRIBUCIJAKRUH PRED VRATIMA
Suvremeno opremljene pokretne trgovine dostavljaju kruh doslovno pred vrata vašeg doma.

CIJENIKKRUH
Sve navedene cijene su maloprodajne i trenutno se primjenjuju. O svim promjenama moći ćete se informirati na našim stranicama. Cijene kruha su prilagođene stanju na tržištu.

CIJENIKPECIVA
Sve navedene cijene su maloprodajne i podložne su promjenama u skladu kretanja na tržištu. Eventualne promjene cijena bit će vidljiva na ovim stranicama.

CIJENIKTJESTENINA
Sve navedene cijene su maloprodajne i informativnog su karaktera, o njihovim promjenama biti ćete izvješteni putem naših web stranica

CIJENIKSLASTICE
Posjetite prodajna mjesta na kojima se nalaze proizvodi pekarne Krušec. Zasladite se nekim od proizvoda pekarne i uvjerite se koliko su ukusni i kvalitetni

KRUHPŠENIČNI KRUH
Pšenica je biljka koja se uzgaja širom svijeta. Globalno, ona je najvažnija zrnata biljka koja se koristi za ljudsku prehranu i druga je na ljestvici ukupne proizvodnje prinosa žitarica odmah iza kukuruza; treća je riža. Postoje različite vrste pšenica, ovisno o broju kromosoma unutar njihovih stanica.

KRUHKUKURUZNI KRUH
Kukuruz je podrijetlom iz Sjeverne Amerike, čiji fosilni nalazi sežu u prošlost čak 4500-1000 godina prije Krista. U to su ga vrijeme uzgajali Indijanci duž rijeke Rio Grande. Poslije se uzgaja u Maja i Asteka, a njegova sadnja i uporaba šire se do srednje i južne Amerike.

KRUHRAŽENI KRUH
Raž je žitarica koja se u svojoj postojbini dugo smatrala korovom, a kasnije samo stočnom hranom. U Afganistanu i Turskoj, odakle vjerojatno i potječe i danas raste u divljini. U Europi je poznata još od brončanog doba. Po izgledu i strukturi građe najsličnija je pšenici, samo što su njena zrna duža i tanja, a stabljika na kojoj raste nešto je duža, a boja joj varira od žuto smeđe do sivo zelene.

KRUHPOSEBNE MJEŠAVINE
Posebne mješavine kruha odlikuju se svojom kvalitetom, ukusom i nutricističkim vrijednostima.Napravljene su od probranih sorti žitarica i posebno prilagođenih vrsta brašna.Specifičnog su okusa i primjereni za duže držanje

>>   1 2 3 > 

Design & Hosting: Poslovni forum  


Uživajte u ukusnim proizvodima pekarne Krusec