ŽAC-JELOVEČKI-95 d.o.o. - Krušec
MENU
O NAMA
KRUH
CIJENIK
PECIVA
TJESTENINA
SLASTICE
OSTALI PROIZVODI
USLUGE PO NARUDŽBI
DISTRIBUCIJA
PRODAJNA MJESTA
ZANIMLJIVOST
 RSS - Favorites

Dobar tek!


ZA VELEPRODAJNE CIJENE NAZOVITE TEL: 01/2042-357, MOB:091/2087-876 ILI NA MAIL: info@krusec.hr
KRUHPŠENIČNI KRUH
Pšenica je biljka koja se uzgaja širom svijeta. Globalno, ona je najvažnija zrnata biljka koja se koristi za ljudsku prehranu i druga je na ljestvici ukupne proizvodnje prinosa žitarica odmah iza kukuruza; treća je riža. Postoje različite vrste pšenica, ovisno o broju kromosoma unutar njihovih stanica.

KRUHKUKURUZNI KRUH
Kukuruz je podrijetlom iz Sjeverne Amerike, čiji fosilni nalazi sežu u prošlost čak 4500-1000 godina prije Krista. U to su ga vrijeme uzgajali Indijanci duž rijeke Rio Grande. Poslije se uzgaja u Maja i Asteka, a njegova sadnja i uporaba šire se do srednje i južne Amerike.

KRUHRAŽENI KRUH
Raž je žitarica koja se u svojoj postojbini dugo smatrala korovom, a kasnije samo stočnom hranom. U Afganistanu i Turskoj, odakle vjerojatno i potječe i danas raste u divljini. U Europi je poznata još od brončanog doba. Po izgledu i strukturi građe najsličnija je pšenici, samo što su njena zrna duža i tanja, a stabljika na kojoj raste nešto je duža, a boja joj varira od žuto smeđe do sivo zelene.

KRUHPOSEBNE MJEŠAVINE
Posebne mješavine kruha odlikuju se svojom kvalitetom, ukusom i nutricističkim vrijednostima.Napravljene su od probranih sorti žitarica i posebno prilagođenih vrsta brašna.Specifičnog su okusa i primjereni za duže držanje

KRUHSUNCOKRET
Posebno kvalitetna vrsta kruha je mješavina kruha od suncokreta. Specifične vrijednosti sjemenki suncokreta daju dodatnu promjenu u kvaliteti prehrane.

>>  

Design & Hosting: Poslovni forum  


Uživajte u ukusnim proizvodima pekarne Krusec